1 Ιουλίου 2011

Οι “υπάκουες” σύζυγοι διδάσκουν το καλό σεξ


http://www.newsit.gr/files/Image/25-06-2011/resized/sex1_474_355.jpgΑυτά είναι τα καλά του να είσαι Μουσουλμάνος. Μία Ινδονήσια έφτιαξε ομάδα γυναικών που διδάσκουν άλλες πώς να ικανοποιούν τον άνδρα τους στο σεξ...

Η κ. Τζίνα Πουσπίτα έθεσε ως στόχο της ζωής της να προωθήσει το Ισλάμ και την πλούσια σεξουαλική ζωή στα μουσουλμανικά ζευγάρια. Οι γυναίκες του κλάμπ των “Υπάκουων Συζύγων”, το οποίο έχει ιδρύσει θεωρούν ότι τα δυτικά ζευγάρια χωρίζουν γιατί οι γυναίκες δεν ικανοποιούν τις ανάγκες των ανδρών.

“Οι γυναίκες πρέπει να υπακοούν τους άνδρες τους σε όλες τις πτυχές της ζωής, δηλαδή να του σερβίρουν φαγητό και ποτό, να τον αγαπούν, να τον υποστηρίζουν και να του παρέχουν καλό σεξ” αναφέρει η κ. Πουσπίτα, η οποία δέχεται να μοιράζεται τον άνδρα της με άλλες τρεις γυναίκες, στο Reuters.

Οι “Υπάκουες Σύζυγοι” έχουν μαθήτριες σε Ιορδανία, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Σινγκαπούρη. “Αν οι άνδρες δεν βρίσκουν ικανοποίηση στο σπίτι, θα την αναζητήσουν έξω” λέει η κ. Νουρούλ, εκπρόσωπος του κλαμπ. “Όταν η γυναίκα σου είναι ψυχρή μαζί σου γιατί έχει δουλειές και δεν έχει χρόνο να κάνει σεξ μαζί σου, τι να κάνεις;”, προσθέτει. 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...