28 Ιουνίου 2011

Έκανε βουτιά από τον 8ο και σώθηκε!

Αγοράκι 3 ετών έπεσε από τον όγδοο όροφο ενός κτιρίου και παγιδεύτηκε πίσω από μία μονάδα κλιματιστικού. Οι φωνές του ξεσήκωσαν τους περίοικους, οι οποίοι έσπευσαν να το 
βοηθήσουν και να το σώσουν (Pics)
Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένα 3χρονο αγόρι στο Πεκίνο, όταν έπεσε από τον όγδοο όροφο του κτιρίου στο οποίο έμενε και παγιδεύτηκε στο διάκενο, πίσω από μία μονάδα ενός κλιματιστικού μηχανήματος.
Το μικρό αγοράκι σώθηκε ως εκ θαύματος, όταν για άγνωστους έως τώρα λόγους, έκανε ελεύθερη πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στο οποίο τη δεδομένη στιγμή ήταν ολομόναχο.

 Οι γείτονες που άκουσαν τα δυνατά κλάματα του απροστάτευτου αγοριού, έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Έκπληκτοι αλλά και έντρομοι συνειδητοποίησαν ότι οι φωνές προέρχονταν από το αγόρι, το οποίο στην κυριολεξία αιωρούνταν στο κενό.
Κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, όμως κάθε λεπτό που περνούσε ήταν κρίσιμο για τη ζωή του παιδιού και έτσι, οι πιο τολμηροί αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Δύο υπάλληλοι σε ένα κατάστημα, κάτω από το πολυώροφο κτίριο, άκουσαν τα κλάματα και κοίταξαν ψηλά για να δούνε από που προέρχονται. Τα έχασαν όταν κατάλαβαν που ήταν παγιδευμένο το μικρό αγοράκι. Η ζωή του κρεμόταν από μία κλωστή, αφού εάν έπεφτε το χτύπημα θα ήταν μοιραίο.

 Ο κ. Wang και ο κ. Zhou, χωρίς δεύτερη σκέψη ανέβηκαν στον όγδοο όροφο για να απεγκλωβίσουν το τρομαγμένο παιδί. ''Κοιτάξαμε επάνω, όταν είδαμε δύο πόδια να κρέμονται στον αέρα πίσω από ένα κλιματιστικό. Το παιδί είχε κολλήσει εκεί''.
Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι και τράβηξαν τον μικρό από το χέρι, χαρίζοντάς του πίσω τη ζωή. ''Δεν ήταν καθόλου χτυπημένο, είχε λίγες γρατζουνιές, αλλά είχε υποστεί σοκ'', δηλώνουν οι διασώστες του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...