27 Ιουνίου 2011

Την κήδεψαν πριν την ώρα της

Ένα μεγάλο σοκ περίμενε τους συγγενείς 49χρονης Ρωσίδας λίγο πριν την κηδεία της. Ενώ όλοι νόμιζαν πως ήταν νεκρή εκείνη ξαφνικά άνοιξε τα μάτια, άρχισε να φωνάζει και τελικά.. πέθανε από ανακοπή.
Οι γιατροί είχαν επιβεβαιώσει τον θάνατό της. Οι συγγενείς της περίλυποι ετοιμαζόντουσαν να τη κηδέψουν... αλλά αυτή ξύπνησε μέσα στο φέρετρο.
Ξυπνώντας και ενώ έβλεπε τους συγγενείς της να είναι έτοιμοι να την νεκρώσιμη ακολουθία  έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε κανονικά!
Είναι μια δραματική ιστορία που συνέβη στο Kazan της Ρωσίας. Η 49χρονη Fagilyu Mukhametzyanov είχε δηλωθεί λανθασμένα νεκρή από τους γιατρούς, όμως τελικά πέθανε στην πραγματικότητα όταν ξυπνώντας είδε ότι βρισκόταν μέσα σε ένα φέρετρο και ήταν περικυκλωμένη από οικογένεια και συγγενείς οι οποίοι θρηνούσαν τον χαμό της.
Ο 51χρονος σύζυγος της  Fagili είχε μάθει από τους γιατρούς ότι η σύζυγός του  πέθανε από έμφραγμα όταν κατέρρευσε στο πάτωμα της κουζίνας του σπιτιού τους από ισχυρούς πόνους στο στήθος. Οι θλιβερές διαδικασίες προχώρησαν και η κηδεία της ετοιμάστηκε.
Όμως την τελευταία στιγμή, όπως περιγράφει ο άντρας της η γυναίκα ξύπνησε…"Τα μάτια της ανοιγόκλεισαν και την πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο. Μάταια όμως γιατί έζησε για ακόμα 12 μόνο λεπτά, πριν πεθάνει για τα καλά" είπε.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του νοσοκομείου διενεργείται έρευνα για να αποδοθούν πιθανές ευθύνες.

news247.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...