23 Ιουνίου 2011

Γεννημένος χορευτής

Χορεύει εξαιρετικά, μιμούμενος τις κινήσεις του υπολογιστή. Δε χάνει ούτε ένα βήμα, ενώ το ''κοινό'' του κοιτά έκπληκτο τις δυνατότητες του. Μάλλον έχει αποφασίσει με τι θα ασχοληθεί όταν θα μεγαλώσει. (Vid)

 

Μεγάλο ταλέντο σε μικρή ηλικία. Ο λόγος για τον καταπληκτικό πιτσιρίκο που τραβά τα βλέμματα των περαστικών με τις χορευτικές του ικανότητες.
Παρακολουθεί τον υπολογιστή και μιμείται με απόλυτη ακρίβεια τις κινήσεις της χορογραφίας. Τα βήματά του είναι ξεκάθαρα και ο ρυθμός του εξαιρετικός. Από το πρώτο λεπτό του τραγουδιού, έως και το τελευταίο δείχνει ότι έχει πλήρη έλεγχο της κατάστασης.
Χορογραφεί το γνωστό τραγούδι της Rihanna, ''Disturbia'' και το μόνο βέβαιο είναι ότι αν τον έβλεπε θα τον προσλάμβανε στη χορευτική της ομάδα, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Βρίσκεται σε ένα κατάστημα της Microsoft στην Washington όταν ανακαλύπτει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ενθουσιασμένος ξεκινά να χορεύει και ξεσηκώνει τους ανθρώπους εντός και εκτός καταστήματος. Έξω από τη βιτρίνα, στέκονται οι περαστικοί και χαζεύουν τις χορευτικές φιγούρες του μικρού, που συνεχίζει αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Ένα ζευγάρι τον βιντεοσκοπεί και τονίζει ότι η ρύθμιση του παιχνιδιού ήταν στο δύσκολο επίπεδο. Όμως, το ταλέντο του μικρού αγοριού τα ξεπερνά όλα και κάνει τα απαιτητικά βήματα να φαίνονται γελοία.
Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έχει πάρα πολλές επισκέψεις και όσοι το παρακολούθησαν εκθειάζουν τις ικανότητες του μικρού αγοριού.

 news247.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...