18 Ιουλίου 2011

Το καλό το παλικάρι... ξέρει κι άλλο μονοπάτι!

Ληστής πετούσε χαρτονομίσματα για να ξεφύγει και τα κατάφερε...
Πρόκειται για έναν ληστή τράπεζας, που αφού λήστεψε μία τράπεζα σε πόλη των ΗΠΑ, άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από το φρουρό της τράπεζας... Καθώς, όμως, έτρεχε πετούσε πίσω του χαρτονομίσματα των 20 δολλαρίων. Ο φρουρός, βλέποντας τα 20δόλλαρα, του εργοδότη του στην ουσία, να αιωρούνται μπροστά του, σταματούσε για να μαζέψει τα χρήματα, με αποτέλεσμα ο ληστής να ξεφύγει.


Ο ληστής μπήκε στην τράπεζα το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, πήγε σε ένα ταμείο και έδειξε στον ταμία ένα σημείωμα όπου έγραφε ότι απαιτούσε να του δώσουν 10.000 δολλάρια και μία τσάντα για να τα βάλει μέσα. Δεν έδειξε όπλο ούτε ισχυρίστηκε ότι κατέχει όπλο.

Ο ταμίας του έβαλε σε μία τσάντα περίπου 5.500 δολλάρια, τα περισσότερα σε χαρτονομίσματα των 20 δολλαρίων. Μόλις ο ληστής έφυγε από το ταμείο, ο ταμίας χτύπησε το συναγερμό και φώναξε: "Μας ληστέυουν!"

Τότε, ο φρουρός της τράπεζας πρόλαβε να πιάσει το ληστή από το χέρι, αλλά εκείνος ξέφυγε κι άρχισε να πετάει πίσω του τα 20δόλλαρα...

 Κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του από το φρουρό, πέταξε στο δρόμο σταδιακά γύρω στα 1.500 δολλάρια, τα οποία μάζευε κάθε φορά ο φρουρός της τράπεζας... με αποτέλεσμα να καθυστερήσει και ο ληστής να ξεφύγει...!

koulo.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...